Lucullus: importeur voor de oosterse keuken

Gerenommeerde merken

Lucullus staat voor producten van betrouwbare kwaliteitsmerken. In veel gevallen hebben we daarbij het alleenrecht op de verkoop. Dankzij de vele importfaciliteiten die we in al die jaren met veel geduld hebben opgebouwd zijn inmiddels veel grote en belangrijke A-merken terug te vinden in ons assortiment. We zijn er trots op een groot aantal producten van originele en gerenommeerde Japanse merken in huis te hebben. Daarnaast hebben we natuurlijk de Lucullus-kwaliteitsartikelen maar ook bekende namen als Indomie en Kara kokosproducten.
 

Divers assortiment

Eigenlijk vinden we bij Lucullus de inkoop het leukste om te doen, omdat we daar echt onze passie in kwijt kunnen. Wanneer we er in slagen een product dat in Azië populair is ook te laten aanslaan in het nuchtere Holland dan geeft dat een enorme kick. Maar we vinden het wel belangrijk om niet zomaar alles aan het assortiment toe te voegen. Onze succesformule is altijd geweest dat u bij ons een beperkt aantal producten vindt. Maar daar zijn we dan ook wel heel goed in, en we staan voor 100% achter de kwaliteit!
 

Communiceren en leveren

Wij van Lucullus houden van korte lijnen. Grote of kleinere klant, u verdient altijd onze onverdeelde aandacht. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, daarom hebben we ook een eigen buitendienst. We hanteren een duidelijke, uniforme en transparante prijsstelling. Bij onze klanten staat Lucullus bekend als een eerlijke, vertrouwde en solide partner. Voor de leveringen werken we op onze beurt weer samen met goede partners. We hebben geen eigen logistiek maar kunnen snel en betrouwbaar leveren met een 24 uurs-service. We denken daarbij graag mee met de klant als het gaat om leveren en verpakken: zo hoeft u bij ons geen palletzending te verwachten wanneer de opslag van uw toko zich ‘driehoog-achter’ bevindt.
 

ISO-certificering

Kwaliteit is voor ons bijzonder belangrijk, en dat zijn niet alleen loze woorden. We voldoen aan de ISO-normen voor Import, opslag en handel in Oosterse levensmiddelen. Klik hier voor het ISO-certificaat.
 

Trends

Lucullus heeft altijd oog voor de ontwikkelingen op het gebied van de Aziatische keuken. Momenteel nemen bijvoorbeeld halal- en biologische producten toe in populariteit. Daar gaan we wel op onze eigen manier mee om: niet zomaar van het ene op het andere moment van alles gaan aanbieden. Nee, we bouwen ons assortiment op dat gebied rustig uit en zorgen dat de kwaliteit op het niveau blijft waar Lucullus om bekend staat.

Zo kunnen we blijven waarborgen dat Lucullus voor u hét adres is voor hoogwaardige specialiteiten uit het oosten.
 

Onze naam: fijnproever

Lucius Licinius Lucullus was een Romeins veldheer die leefde van 109 tot 57 voor Christus. Hij vergaarde veel rijkdom met enkele succesvolle veldtochten in Klein-Azië (ongeveer 10 jaar).  Na zijn terugkomst in Rome organiseerde hij grote feesten waarbij de gasten allerlei lekkere gerechten uit Azië kregen voorgeschoteld. Lucullus was een gul gastheer.  De diners en feesten die hij gaf waren in die tijd legendarisch. Hierdoor is de naam Lucullus een synoniem geworden voor 'fijnproever'.

Nederlands

Producten uitgelicht

Inhoud: 1150 g

Thaise Chillie Saus , zoet pikant met knoflook (nr. 1 chillie Saus) , lucullus

Inhoud: 330 g

TD Noodles met Teriyaki saus en sesam, thai delight, lucullus, noedels